"4. Altın Nota (NOTALYA) Beste (Şarkı) Yarışması" Başvuruları Bekliyor
09 Ekim 2018, Salı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Altın Nota (NOTALYA) Beste (Şarkı) Yarışması’ başvuruları bekliyor. Yarışmaya katılmak isteyen bestekar ve söz yazarları eserleriyle 14 Ocak 2019 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, Türk Sanat Müziğine yeni eserler kazandırmak  bestecileri ve söz yazarlarını nitelikli yeni eserler vermeye teşvik etmek ve eserlerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen “4. Altın Nota (NOTALYA) Beste (Şarkı) Yarışması” başvuruları bekliyor. Yarışmaya katılmak isteyen besteciler, başvuruyla ilgili detay bilgileri www.antalya.bel.tr internet sitesi duyurular bölümünden öğrenebilecek.

Ödüller, Ödül Töreni yeri ve tarihi Şubat ayı içerisinde belirlenerek Antalya Büyükşehir Belediyesi Resmi web sitesinden duyurulacaktır.

"4.ALTIN NOTA TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI (NOTALYA)- 2019” ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.