Büyükşehir’den 30 Ağustos’ta Edip Akbayram konseri
23 Ağustos 2019, Cuma

Antalya’da Zafer Bayramı’nın coşkusu yaşanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda Edip Akbayram konseri ile kutlayacak.

Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ’un 97. Yıldönümünde Antalyalıları, Cumhuriyet Meydanı’nda buluşturacak.

ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU

Zafer Bayramı coşkusu 30 Ağustos Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek Edip Akbayram ile yaşanacak. Saat 21.00’da başlayacak konserde usta sanatçı birbirinden güzel şarkıları ile kutlamaları renklendirecek.

BAŞKAN BÖCEK’TEN DAVET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ve Edip Akbayram konserine tüm Antalyalıları davet etti.