Başkan Böcek, Başkan Esen’i ağırladı
28 Mayıs 2019, Salı

“Birlikte başaracağız”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, ilk göz ağrım dediği Konyaaltı ilçesine  her türlü hizmet katkısını vereceğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve meclis üyelerini makamında ağırladı. Semih Esen ve meclis üyeleri Başkan Böcek’e Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da güneş doğduğunu belirterek, “Güzel bir dönem geçireceğiz. Başarılı olacağınızdan eminiz. Allah hep birlikte yolunuzu ve yolumuzu açık etsin” dedi.
KONYAALTI İLK GÖZ AĞRIM
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve meclis üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Konuşmasına “Her şey  çok güzel olacak’ sözleriyle başlayan Başkan Böcek, Konyaaltı ilçesinin ilk göz ağrı olduğunu bu nedenle ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. Antalya’nın 19 ilçesine kimseyi ötekileştirmeden hizmet vereceklerini anlatan Başkan Böcek, “Konyaaltı ilçemiz için de yapmamız gereken ne varsa gerekirse pozitif ayrımcılık yaparak, elimizden gelen katkıyı koyacağız. Her zaman başkanımızın ve çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Hep birlikte başaracağız. Konyaaltı kazanacak” dedi. Esen, Başkan Böcek’e beyaz gül ve plaket takdim etti.