Örgü Bebek Atölyesi
06 Kasım 2019, Çarşamba

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Oyuncak Müzesi ‘nde hanımlara yönelik Örgü Bebek Atölyesi  Azemon Oyuncak işbirliği gerçekleştirilecektir. Hanımlara hem hobi hem de gelir kaynağı olabilecek bu atölye Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunulacaktır. 6 ay süreyle, haftada 6 saat sürecek atölye, uzman eğitimci eşliğinde verilecektir. Çalışan hanımlar hafta sonu Örgü Bebek Atölyesinden  yararlanabileceklerdir.  Başvurular  6-22 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Oyuncak Müzesi ne bizzat yapılacaktır. Kayıt için nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf gereklidir.  Müzemiz pazartesi  günleri kapalıdır, diğer günlerde başvuru yapılabilir. Bilgi için 2484933 numaralı telefonu arayabilirsiniz.