AB Programlarına Katılıma İlişkin Bilgilendirme Toplantısı Bilgilendirme Toplantısı
16 Mart 2017, Perşembe- 24 Mart 2017, Cuma

AB Programlarına Katılıma İlişkin Bilgilendirme Toplantısı

Özel Sektör ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Temsilcileri,

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, KOSGEB Ve TÜBİTAK’ın katkılarıyla özel sektör kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik olarak AB Programlarına Katılımın Güçlendirilmesi Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Ahmet YÜCEL ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Birol EKİCİ tarafından yapılacak açılış konuşmalarıyla başlayacaktır.

Toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, KOSGEB ve TÜBİTAK uzmanları tarafından AB tarafından uygulanan ve ülkemizin katılım sağlamakta olduğu Erasmus+, Ufuk 2020, COSME ve EaSI Programlarına ilişkin katılımcılara bilgilendirme yapılacaktır. Programa katılımınızı teyit eden e-posta mesajının antalya@ab.gov.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Tarih: 24 Mart 2017
Saat: 14.00-17.30