Kültür Sanat ve Eğitim Çalışmaları

Antalya Bilim Festivali
Antalya Bilim Festivali, öğrencilerin bilime ilgisini çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla bilim dünyasını Antalyalılarla buluşturuyor.

ASFİM (Antalya Spor Fitness Merkezleri)
Antalyalıların spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürmelerine katkı sağlıyoruz.

Edebiyat Söyleşileri
Türk edebiyatının önemli isimlerinin konuk olduğu söyleşilerle Antalya halkı, kitaplarını okumaktan keyif aldığı edebiyatçılarla sohbet etme olanağı buluyor.

Açık Hava Sinema Etkinliği
Merkezden uzakta, sinema salonu bulunmayan ilçelerde ve sinemaya gitme olanağı olmayan Antalyalıların ayağına vizyonda bulunan filmleri götürüyoruz.

Aile Söyleşileri
Aile söyleşileri ile her ay aile içi iletişimin güçlenmesine destek oluyoruz.

AKBEM (Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi)
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayatın gerçeklerine göre yetiştirip, onları geleceğe, çağın teknik bilgi ve beceri teknolojileriyle hazırlıyoruz.

Anma Konserleri
Geçmişten günümüze kültür ve sanatımızda iz bırakmış sanatçı, şair, ozan, düşünür ve edebiyat yazarlarını konserlerle anıyoruz.

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu perdeyi açıyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu 15 Ekim 2015 Perşembe saat 20.00'de "Tarla Kuşuydu Juliet" adlı oyunla perdelerini açıyor.

Antalya Camisi
Antalya camisi ve Türk İslam medeniyetleri Projesi

Antalya Felsefe Günleri
Bu yıl ilki düzenlenen ve gelenekselleşmesi için çalışacağımız kültür etkinliklerinden biri de Antalya Felsefe Günleri.

Antalya Kaleiçi Kültür Evi
Kaleiçi'nde değişik kültürleri bir araya toplayacak bir kültür evi yaratmayı amaçlıyoruz.

Atatürk Çocuk Kültür Merkezi
Antalya’ya yeni kültür merkezleri kazandırıyoruz

Belediye Bandosuna Kadın Müzisyen
Belediye Bandosu Yeniden Yapılandırma Projesi çerçevesinde Belediye Bandosunda bir ilki gerçekleştirdik.

Çocuk Filmleri Şenliği
Çocuklarımız için Sinema Etkinlikleri

Doğan Hızlan Kütüphanesi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Doğan Hızlan Kütüphanesi, Antalyalı kitapseverlerin yeni gözdesi.

Dünya Öğretmenler Günü Etkinliği
5 EkimDünya Öğretmenler Günü'nü Antalya'da da öğretmenlerimizle ilgili çeşitli etkinliklerle kutluyoruz.

Film Gösterimleri
Antalya Sinema Derneği (ANSİDER) işbirliği ile sinema gösterimleri

Geleneksel Çocuk Piyano Şenliği
Her yıl Mayıs ayında Belediyemize bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Çocuk Piyano şenliği düzenliyor.

Gelenekten Geleceğe Yöremizin Halk Sanatçıları
Halk Sanatçıları ile öz kültürümüzü yaşatıyoruz.

Gönüllü Kültür- Sanat Çalışma Salonları Projesi
Kültür sanat dallarında çalışma yapmak isteyen olanakları kısıtlı kişilere, çalışma salonları ve diğer imkanlar sunuyoruz.

Hıdırlık sokak park projesi
Tarihin her dönemine tanıklık etmiş alan üzerinde, düne ve bugüne dair tüm değerler içinde bulunduran ve gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlayan, tüm renkleri güzelliklerive kokuları bütünlük içinde yaşatan bir sokağı tanımlamak

Kağıt Tiyatrosu büyüledi
Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT), “Konuk Tiyatrolar Projesi”

Kaleiçi çiçek açıyor
Kaleiçi’nde Çiçek Açan Antalya Projesi’yle kente yeni bir cazibe merkezi kazandırılıyor.

Kaleiçi Sur Aydınlatması
Antalya Yat Limanı, tarihinde birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış bu günlerde ise

Koro Çalışmalarımız
Koro çalışmalarımız her yıl Ekim ayında başlıyor ve gelecek yılın Mayıs ayında enfes konserlerle tamamlanıyor.

Kukla Festivali
Yerel ve Uluslararası Kukla Sanatçıları

Manavgatlılar AŞT’yi çok sevdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bölge turneleri kapsamında Oyun Oyun İçinde adlı oyununu Manavgatlılarla buluşturdu.

Mevlana Celaleddin Rumi etkinliği
Dünya kenti Antalya'da tüm insanlığa seslenen Mevlana'nın 802. doğum gününde anlamlı bir etkinlik düzenledik.

Müsellim Camii Tuvalet Onarımı
Kent merkezinde yer alan Müsellim Camii’nin avlusunda yer alan tuvalet yıkılarak

Planetaryum (Gezegen Evi)
Çocuklarımız gezegenimizi öğreniyor.

Ramazan Eğlenceleri
Ramazan ayının ruhuna uygun olarak düzenlediğimiz şenliklerde bir araya gelen vatandaşlarımız, yöre geceleriyle eğleniyor, ünlü sanatçıların konserleriyle müzik ziyafeti yaşıyor.

Sahnede Bilim Şenliği
Çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor.

Şehirde Müzik
Ücretsiz konserler ile halkla buluşuluyor.

Şeker Portakalı Çocuk Etkinlik Aracı
Portakal Tır Etkinlikleri; merkezden uzak, programlara katılacak maddi gücü ve zamanı bulunmayan çocuklara etkinlikleri onların bulundukları yerlere götürmek amacıyla yola çıkıyor.

Soba Müzesi ve Sanat Atölyeleri (Sobacılar Çarşısı)
Antalya müzeler kenti oluyor

Ücretsiz Konserler
Halkımızla sık sık ücretsiz konser etkinliklerinde buluşuyoruz. Kentimizde her türden müziğe olan yoğun ilgiyi karşılamaya çalışıyoruz.

Ücretsiz Sinema Gösterimleri
Halkımızın sinema sanatına ilgisini arttırmak amacıyla kış aylarında kentimizin farklı bölgelerindeki kültür salonlarında ücretsiz sinema gösterimleri düzenliyoruz.

Ücretsiz Tiyatro Gösterimleri
Önemli tiyatro gruplarının sergilediği oyunları her ay halkımıza ücretsiz olarak sunuyoruz.

Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampları
Irk, din, dil ve cinsiyet ayrımı olmaksızın tüm dünya gençliğinin katılımına açık olan uluslararası gönüllü gençlik kampları, dünya gençliğinin önyargısız ortamlarda buluşmasını amaçlıyor.

Uluslararası Koro Festivali
Uluslararası Koro Festivali Çok Sesli Koro Sanatında Antalya’da bir ilk ve Türkiye’de ilk örneklerden biri.

Yeni Türkiye Buluşmaları
Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz’ın yaptığı konferanslar ile Türkiye' nin nabzını tutmuştur.

Yörük Festivali
Uluslararası Yörük Festivali, unutulmasını istemediğimiz kendi öz kültürümüzün, genç nesillerce yakından tanınmasını amaç edinmiş kültürel bir festivaldir.