Altyapı Çalışmaları ve Üretim Atölyeleri

Asfalt ve Mekanik Üretim Tesisi LNG Dönüşüm Sistemi Projesi
Asfalt üretiminde çevre dostu uygulamalar

Akseki Otogar
Akseki İlçesi Otogar projesi tamamlanmıştır.

Asfalt Plenti Toz Tutucu Yapımı
Asfalt üretiminde çevre dostu uygulamalar

Asfalt Üretim Tesisi- İdare Binası Projesi
Tesisin yönetim, muhasebe vb. faaliyetlerinin yürütüleceği ve personelin kullanacağı mahalleler oluşturmak.

Belediye hizmet binası
29 Nisan 2015 tarihinde yer teslimi yapıldı. - Proje bedeli : 26.058.188.26 TL - İhale bedeli : 21.148.786,75 TL

Boğaçayı Asfalt Üretme Tesisi
Kepez’deki Asfalt Üretim Tesisimiz için alan kullanım izinlerinin iptal edilmesinin ardından, tesisimizi Mart 2011’de Boğaçayı bölgesine taşıyarak modernize ettik.

Boğaçayı Döküm, Metal ve Ahşap Atölyeleri
Boğaçayı Atölyelerimiz “Üreten Belediye” misyonumuz çerçevesinde kentimize kazandırdığımız önemli yatırımlardan biri

Büyükşehir Aksu Koordinasyon Merkezi Projesi
Antalya Büyükşehir Belediyesi mücavir alanı içindeki ilçelerden Aksu’da Koordinasyon Merkezimizi hizmete açtık.

Büyükşehir Kepez Koordinasyon Merkezi Projesi
Antalya Büyükşehir Belediyesi mücavir alanı içindeki ilçelerden Kepez’de Koordinasyon Merkezimizi hizmete açtık.

Cumhuriyet Meydanı Kapalı Otoparkı

Güllük Katlı Otoparkı

Gürsu Üretim Tesisleri
Peyzaj hizmetlerimizi layığıyla yerine getirirken, kaynak kullanımında tasarruf etmek için dışardan almak yerine mümkün olduğunca kendi imkânlarımızla ürettiğimiz malzemeleri kullanmayı tercih ediyoruz.

Hayvanat Bahçesi Yenileme Çalışmaları
Hayvanat Bahçemizi hem mevcut hem de yeni getirilecek türlerin doğal ihtiyaçlarına uygun şekilde barınmalarını sağlamak amacıyla yeniliyoruz.

Hobi Bahçesi
Koşu parkurları, kafeteryalar, spor tesisleri, mescit, çocuk oyun alanları

Minicity Minyatür Şehir Parkı

Sarısu C Tipi Mesire Alanı Elektrik Altyapısı Yapım İşi
Sarısu C tipi mesire alanı elektrik altyapısı yapım işi ile bölgenin gece ve gündüz daha kullanışlı,

Tünektepe Teleferik
Tünektepe/Sarısu Teleferik Hattı, Antalya’nın görsel amaçlı teleferik projesi Tünektepe mimarisi ile Antalya ‘nın yeni simgesi

Yağmur Suyu Çalışmaları
2009 yılı itibarı ile kentimizin dört bir yanında Yağmur Suyu Drenaj hattı olmayan yollar ile rehabilite gereken mevcut güzergahlarda çalışmalar yapılmaktadır.